Opbouw en demontage in de Jaarbeurs

Opbouw

Eigen standbouw

U kunt beginnen met de opbouw en het inrichten op woensdag voorafgaand aan de beurs vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur. Op donderdag van 08:00 uur tot 23:00 uur.

Standaard standbouw

U kunt met het inrichten van uw stand beginnen op de donderdag voor de beurs vanaf 12:00 uur.

Algemeen

Vrijdag voor de beurs bent u vanaf 8:00 uur tot uiterlijk 9:30 uur welkom om uw stand af te werken.

Verder: 

  • voor dieselauto's is een roetfilter verplicht
  • in de hallen geldt een algemeen rookverbod
  • de organisatiekamer is geopend van 8.00 tot 17.00 uur
  • tijdens de opbouw en demontage bent u verplicht veiligheidskleding te dragen (helm, veiligheidsschoenen en reflecterend hesje)
  • gebruikt u een heftruck? Er dient dan een heftruckheffing te worden aangevraagd bij DB Schenker
  • ‚Äčop vrijdag en zaterdag en zondag kunt u vanaf 08:00 uur bij uw stand.

Toegang

aanrijroute Jaarbeurs Utrecht

Toegang tijdens opbouw en demontage

U dient zich minimaal 48 uur van tevoren te registeren in het Voertuig Registratie Systeem (VRS) van DB Schenker om een tijdslot te boeken. Daarna ontvangt u een voertuiggebonden toegangspas. Zonder tijdslot is het niet meer mogelijk om op de laad- en loszones te komen van Jaarbeurs! 

U of uw standbouwer meldt zich met een deelnemerskaart of opbouwkaart op de externe bufferlocatie, het KWS-terrein. Navigatie-adres: Groenewoudsedijk 10, 3528 BG Utrecht. Neem Route EB of volg de route-aanwijzingen van de verkeersregelaar. Trek bij binnenkomst een inrijkaart en houd rekening met de bijbehorende laad- en losminuten. 

Voor Hal 2 kunt u gebruikmaken van de toegangspoort 304, voor Hal 3 is dat deur 207 en voor Hal 4 deur 205 en 303.

Na het laden en lossen, kunt u het voertuig parkeren (betaald) op: 

  • voertuigen onder de 2.70 m op P2 en P4
  • voertuigen boven de 2.70 m op P2

Het is verboden om na het lossen het voertuig te parkeren op het laad- en losterrein. Ook mogen losgekoppelde trailers en aanhangwagens niet op de Jaarbeurs-terreinen achter worden gelaten. 

Op donderdag kunt u niet meer met een auto de hal inrijden, de haldeuren zijn dan dicht. Transporteer uw (zware) goederen op deze dag met behulp van bijvoorbeeld een trolley of steekwagen.

Parkeren op beursdagen 

Helaas zijn parkeerkaarten momenteel niet via de webshop te bestellen. Voor meer informatie: service@jaarbeurs.nl of Jaarbeurs.nl.

Demontage

De demontage begint op zondag om 15:00 uur direct na het sluiten van de beurs. Wij verzoeken u niet eerder te beginnen met het ontruimen van de stand. Direct om 15:00 uur wordt de elektriciteit afgesloten. De haldeuren gaan open nadat het tapijt is verwijderd, om circa 15:30 uur. 

Toegang tijdens demontage 

Ook voor de demontage is de reservering van een tijdslot nodig via DB Schenker. Met een deelnemerskaart of opbouwkaart kunt u zich vervolgens melden bij de bufferzone KWS-terrein, Groenewoudsedijk 10, 3528 BG Utrecht. Alleen zo kunt u via Route EB het laad- en losterrein bereiken bij de hallen 2, 3 en 4. 

Afval

Wij verzoeken u om uw eigen afval mee te nemen en dit niet in de paden achter te laten. Voor achtergelaten afval brengen wij u afvoerkosten in rekening.
 

Standhouders met standaard standbouw

De stand moet op zondag uiterlijk om 20:00 uur ontruimd zijn.

Standhouders met eigen standbouw

U dient zondag vóór 21:00 uur begonnen te zijn met demonteren. In het geval er na 21:00 uur nog niet begonnen is, wordt dit door onze standbouwer gedaan. Hiervoor brengen wij kosten in rekening.

Om 00:00 uur moeten de hallen leeg worden opgeleverd. Houd er daarom rekening mee dat u 's avonds en 's nachts moet afbreken.

Contactpersoon standbouw:

Ada Sauvé
email: 

Contactgegevens Jaarbeurs

telefoon: +31 30 2952999
email:

Veilig werken

Toegangsbeleid Jaarbeurs

Tijdens uw aanwezigheid kan u gevraagd worden uw polsbandje te tonen. Draag deze altijd als u in de hallen bent.