Toegangsbewijzen

Hoe krijgt u toegang tot het beurscomplex tijdens opbouw, beursdagen en demontage? U kunt al uw deelnemerskaarten en andere toegangsbewijzen online downloaden via 'Mijn Events'.

Toegang voor medewerkers

Uw deelnemerspakket is inclusief een aantal Deelnemerskaarten. Het aantal varieert en is afhankelijk van de grootte van uw stand.

Neemt u deel aan een verzamelpaviljoen, dan ontvangt u 2 gratis Deelnemerskaarten.

Alle overige standhouders ontvangen minimaal 4 Deelnemerskaarten gratis. Daarnaast ontvangt u voor elke 10 mafgenomen standoppervlak een extra gratis Deelnemerskaart.

U heeft nog meer tickets nodig?

  • extra deelnemerskaarten kosten € 8,50* per stuk 
  • te veel bestelde extra deelnemerskaarten zijn helaas niet terug te vorderen.

Direct na aankomst ruilt u uw tickets om voor polsbandjes. Hiermee heeft u zowel tijdens opbouw, de beursdagen als de demontage, toegang tot het complex.

Toegang voor relaties

In uw deelnemerspakket zitten voor uw (zakelijke) relaties Uitnodigingskaarten. Deze kaarten worden na gebruik niet in rekening gebracht. Het aantal varieert en is afhankelijk van de grootte van uw stand.

Denkt u nog meer Uitnodigingskaarten nodig te hebben? Dan kunt u deze bestellen.

  • extra Uitnodigingskaarten kosten € 2.00* per stuk
  • Voor gebruikte kaarten brengen wij achteraf € 5,50* extra in rekening.
Ongebruikte kaarten worden niet retour genomen.
 

Toegang voor standbouwers

Opbouwkaarten zijn bedoeld voor medewerkers en standbouwers die enkel tijdens opbouw en/of demontage aanwezig zijn. Direct na aankomst ruilt u deze om voor polsbandjes.

Geldigheid:

  • donderdag en vrijdag voor de beurs de hele dag
  • zondag na de beurs vanaf 15.00 uur

U kunt opbouwkaarten online downloaden via 'Mijn Events'. Na selectie van uw inschrijving treft u onder in het menu de "opbouwkaarten" aan. Het benodigde aantal is direct te downloaden.

* alle prijzen zijn excl. btw