Nieuwe editie Fiets en Wandelbeurs in 2024

Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo Gent

Op 2 en 3 maart 2024 is Flanders Expo in Gent weer het decor voor de Fiets en Wandelbeurs België. Na de bijzonder succesvolle editie in 2023, kijken we uit naar het event in 2024. Opnieuw een uitgelezen kans om een oprecht geïnteresseerd fiets- en wandelpubliek te bereiken. 

Belangrijke doelgroep

Fietsen en wandelen is bijzonder populair in Vlaanderen, en die populariteit neemt alleen nog maar toe. Het past bij een gezonde en meer duurzame levensstijl. Het merendeel van onze bezoekers is 50-plus, een omvangrijke, groeiende leeftijdsgroep die in toenemende mate kiest voor actief recreëren en actieve vakanties. Zij hebben de financiële middelen én de tijd om actieve reizen te ondernemen in binnen- en buitenland. De Fiets en Wandelbeurs vormt een uitgelezen mogelijkheid om deze belangrijke doelgroep te bereiken.

Combi met E-bike Challenge

Net als bij de voorgaande edities is er weer de combinatie met E-bike Challenge, het grootste e-bike-testevent van België. In de afgelopen jaren is de combinatie van een e-bike-beurs met de Fiets en Wandelbeurs een gouden huwelijk gebleken. Beide events vullen elkaar perfect aan en het zorgt ook voor nieuwe doelgroepen aan uw stand. 

Groot succes

De 2023-editie van de Fiets en Wandelbeurs in Gent trok ruim 15.200 bezoekers, een groot succes na een tussenpauze van drie jaar vanwege corona. Uiteraard hopen we dit succes in 2024 te evenaren of zelfs te overtreffen. Graag tot ziens op de volgende editie van het leukste event voor fietsers en wandelaars!