Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurzen in Nederland en België zijn unieke events, waarbij de bezoekers doelgericht op zoek gaan naar informatie, routes, bestemmingen, outdoormateriaal of een geschikte fiets.

Met 45.000 enthousiaste bezoekers is deze beurs ‘s werelds grootste evenement voor recreatieve fietsers en wandelaars.

Events in februari gaan niet door

De coronapandemie heeft ingrijpende gevolgen voor onze beurzen. Wij zijn helaas genoodzaakt om de komende Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht (25-26 februari 2022) niet te laten doorgaan. Aangezien wij ook geen mogelijkheden zien om de beurs voor een tijdstip later in het voorjaar te organiseren, wordt de Fiets en Wandelbeurs verschoven naar 2023. Ook de gelijktijdig geplande E-bike Xperience wordt derhalve verschoven.

Na de op 22 december bekend geworden verscherping van de maatregelen in België, zien wij ook geen mogelijkheden meer om de op 19 en 20 februari geplande Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge in Flanders Expo Gent te organiseren. Onze beurzen zijn binnenevenementen, waar bezoekers worden uitgenodigd tot bijwonen van en meedoen aan tal van activiteiten. Het is duidelijk dat we daarbij niet aan de door de overheid gewenste veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. Daarom zullen ook deze beurzen worden verplaatst. 

We hopen dat het in het voorjaar van 2023 weer mogelijk zal zijn om een nieuwe editie van deze events te kunnen organiseren.


Bekijk alle exposanteninformatie:

Fiets en Wandelbeurs introbeeld