Trends & Novelties
 

Zet uw noviteit in de spotlights

De ontwikkelingen in de fiets/e-bikewereld volgen elkaar snel op. Op het gebied van navigatie, communicatie, veiligheid, aandrijving, schakelsystemen en materialen zijn er elk jaar noviteiten te ontdekken. De ‘Trends & Novelties’-zone op de E-bike Challenge brengt deze noviteiten of trendy producten onder de aandacht van een geïnteresseerd publiek.

De zone is zeker een uitkomst voor bedrijven die niet zo snel opteren voor een volledige stand op een event. Het prijsniveau is budgetvriendelijk en u hoeft geen personeel in te zetten als u dat niet wilt. Maar ook bedrijven die wel een stand hebben op de Challenge, kunnen hun noviteiten tonen in de zone.

Deelnemers aan de zone profiteren van de buzz die een event met zich meebrengt. Tienduizenden fietsliefhebbers lopen langs uw product, inclusief de circa 100 mensen van de pers die ons event jaarlijks bezoeken.

zone trends en novelties

Wat krijgt u?

  • een positie van circa 5 m2 in de presentatiezuil. Elke zuil bestaat uit 4 posities
  • optioneel: een afsluitbare balie met afsluitbare vitrine waarin u uw product kunt tonen of een afsluitbare balie voor uw promotiemateriaal
  • op de achterwand (93,8 cm breed) kunt u promotiemateriaal aanbrengen, een verwijzing naar uw website of eventueel naar uw stand op de beurs
  • een frieslijst inclusief verlichting met de naam van uw bedrijf of uw product
  • aanbevolen is dat een medewerker aanwezig is om het product toe te lichten. Maar dit is niet verplicht.

Verder: Het laten testen van uw product op de beurs, bijvoorbeeld op het fietsparcours, is bespreekbaar.
 

Prijzen*:

1 positie in een presentatiezuil: € 575
Optioneel afsluitbare balievitrine: € 200
Optioneel afsluitbare balie: € 121,50

*Alle prijzen zijn exclusief btw