Eigen standbouw

De uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf staat voorop. Wat is er dan beter zelf voor een stand te zorgen? Met een eigen stand die u zelf bouwt of laat bouwen door derden betaalt u enkel het vloeroppervlak. De minimumafname op E-bike Challenge is 9 m² voor stands in de omgeving van het parcours zonder demofietsen, en 15 m² voor stands direct aan het parcours met demofietsen. 

  • minimumafname eilandstand: 6x6 meter (omgeving parcours)
  • minimumafname kopstand: 3x6 meter (omgeving parcours)
  • minimumafname hoekstand: 3x3 meter (omgeving parcours)

Standruimte aan het parcours

Een pop-uptent met tapijt voldoet als standbouw. Minstens één zijde van uw stand grenst aan het parcours, dus houdt u met de indeling van uw stand rekening met de uitgifte van uw demofietsen. Ten gunste van het open karakter van het event verzoeken wij u om uw stand aan zoveel mogelijk zijden toegankelijk te houden voor het publiek. Heeft u geen eigen stand? Onze standbouwer maakt graag een standontwerp op maat.

Standontwerp

Als organisatie voorkomen wij graag problemen. Zoals blinde wanden op plaatsen waar uw buren misschien bezwaar tegen hebben of bouwhoogtes die conflicten kunnen oproepen. Graag ontvangen wij daarom vooraf uw standontwerp, uiterlijk op 19 december 2020.

Extra's

Zaken zoals bijvoorbeeld tapijt, elektriciteit of rigging kunt u bestellen via 'Mijn events'.

Bouwhoogte stands

Hal 1:
Maximaal 8,00 meter, uitgezonderd de op de plattegrond aangegeven 'no rigging zones'.