E-bike Challenge

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, en alle gelegenheid om die te testen. Dat is E-bike Challenge, hét event voor de consument die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

E-bike Challenge Minneapolis is 'back on stage'

Drie jaar na de laatste editie van E-bike Challenge in Minneapolis, kon het event eindelijk weer eens doorgaan in het Convention Center van die stad op 2 en 3 april 2022. Gelukkig waren de Minnesotans de Challenge niet vergeten tijdens de lockdown-jaren. Het event werd goed bezocht en exposanten en bezoekers waren tevreden met de 'Challenge 2022'. 

Datums voor 2023 bekend

Inmiddels zijn de datums voor 2023 bekend van de E-bike Challenge in Flanders Expo in Gent. Op zaterdag 18 en zondag 19 februari staat er weer een nieuwe editie op het programma in combinatie met de Fiets en Wandelbeurs. Graag zetten we in 2023 samen met u weer een fantastische beurs neer. 

E-bike Challenge Gent 2022 ging niet door

Na de op 22 december 2021 bekend geworden verscherping van de maatregelen in België, zagen wij geen mogelijkheden meer om de op 19 en 20 februari 2022 geplande E-bike Challenge en Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo Gent te organiseren. 

Onze beurzen zijn binnenevenementen, waar bezoekers worden uitgenodigd tot bijwonen van en meedoen aan tal van activiteiten. Het is duidelijk dat we daarbij niet aan de door de overheid gewenste veiligheidsvoorschriften kunnen voldoen. Daarom zullen ook deze beurzen worden verplaatst. 

E-Bike Challenge promo