Pers en promotie

Klim- en bergsport is populair! Vooral in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Voorafgaand en tijdens de beurs besteedt de media regelmatig aandacht aan Mount Expo gerelateerd nieuws.

Dagbladen

De landelijke dagbladen en regionale kranten weten dat Mount Expo een evenement is waar veel van hun lezers in geïnteresseerd zijn. De klimsport, buitensportartikelen en reportages van bekende en minder bekende klimmers komen voorafgaande aan de beurs voor het voetlicht.

Magazines en online media

Met vrijwel alle bekende buitensportbladen, wandelkranten en op klim- en wandelsport gerichte websites en Facebookpagina's maken wij goede afspraken over aandacht voor onze evenementen. Hiermee wordt de juiste doelgroep direct bereikt.

Sociale media

In de weken voorafgaand aan de beurzen voeren wij een uitgebreide campagne op Facebook, Instagram en Twitter. Hier brengen wij onder meer producten van deelnemers onder de aandacht.

Radio en tv

Met regionale en/of nationale radio- en tv-zenders maken wij afspraken over aandacht voor Mount Expo.

Persberichten op uitgekiende momenten

Persberichten verspreiden wij breed maar bovenal ook gericht. In de weken voor de beurs gaat regelmatig aan Mount Expo gerelateerd nieuws naar buiten.

Perspresentaties

Wij bieden zalen op maat aan met alle faciliteiten zoals technische voorzieningen, borrels en lunches. Een uitstekende gelegenheid voor perspresentaties van bijvoorbeeld primeurs.

Persagenda

Voorafgaand aan de beurs verspreiden wij een agenda met een overzicht van de persmomenten. Hierin kan ook uw presentatie worden opgenomen.

Neem bij vragen gerust contact op via