Covid-19 maatregelen

Het item 'veiligheid' is onze top-prioriteit voor de events in 2021. Veiligheid voor onze bezoekers, exposanten, de vele vrijwilligers en het organisatieteam.

De richtlijnen van de overheid en de protocollen van de accommodaties verwerken we in een integraal veiligheidsplan. Door het hanteren van tijdslots voor bezoekers voorkomen we drukte bij de entreegebieden en in de gangpaden. 1,5 meter afstand houden is de norm en dit is in Flanders Expo goed te realiseren. Ook op het gebied van hygiëne zijn er aanvullende maatregelen. Zo worden contactoppervlakken steeds schoongemaakt en zijn er extra stations met desinfectiemiddel beschikbaar. Mondkapjes zijn verplicht in de stands en de hallen.

In 2021 zullen alle standtypes mogelijk zijn. Ook kunnen we - eventueel door ruimere openingstijden - de bezoekersaantallen van de afgelopen jaren ontvangen. De tijdslots bieden overigens ook een voordeel: u heeft meer tijd voor kwalitatief goede gesprekken met de doelgroep omdat de drukte meer over de dag gespreid is. 

Annuleringvoorwaarden

Om de risico's voor exposanten zoveel mogelijk te beperken, hebben we annuleringsvoorwaarden aangepast. Mocht de beurs vanwege corona niet doorgaan, dan krijgt u 80% van het deelnamebedrag terug, en ontvangt u 20% van dit bedrag in de vorm van een voucher. Deze kunt u inwisselen bij de volgende editie van het event. Deze voorwaarde geldt ook voor exposanten die vanwege reisbeperkingen niet naar het event kunnen komen.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden

Protocol voor exposanten

Voor exposanten is er een protocol opgesteld, gebaseerd op de 1,5 meter-richtlijn en de geadviseerde hygiënemaatregelen.  

Lees het protocol.

NB: Dit protocol is gebaseerd op de huidige richtlijnen, de situatie in februari 2021 kan anders zijn.