beursbezoekers willen naar binnen

Ontmoet 45.000 fietsers en wandelaars!

Bereik uw doelgroep en kom in contact met 45.000 enthousiaste fietsers en wandelaars, die oprecht geïnteresseerd zijn in het aanbod aan fiets- en wandelreizen, routes, accommodaties, fietsen en outdooruitrusting. 

Veel exposanten omschrijven de Fiets en Wandelbeurs-bezoekers als het 'beste en leukste publiek' dat ze op evenementen tegenkomen.

Uit onze enquêtes blijkt dat het om doorgewinterde fietsers en wandelaars gaat, die hun vrije tijd actief besteden. Ze gaan doelgericht op zoek naar informatie, stellen vragen en verwachten ook een deskundig antwoord. Verder zijn ze overwegend hoogopgeleid en beschikken over de middelen en tijd om reizen te maken, outdooruitrusting aan te schaffen of op zoek te gaan naar een fiets die helemaal bij hen past.

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa en mogelijk zelfs in de wereld. Wij combineren het aanbod van commerciële exposanten met een uitgebreid programma aan lezingen, workshops en informatiemarkten. Een succesvolle formule die zich in de afgelopen vijftien jaar ruimschoots heeft bewezen.

Fiets en Wandelbeurs Nederland

                  

Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen

Jaarbeurs Utrecht 2020 Flanders Expo Gent 2020
bezoekers 28.005 bezoekers 16.605
exposanten ca. 508 exposanten ca. 410
leeftijd 95% is 40+  leeftijd 88% is 40+