Nieuwe editie Fiets en Wandelbeurs in 2022

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 februari is Jaarbeurs Utrecht wederom het decor voor het grootste indoor fiets- en wandelevent in Europa en mogelijk zelfs in de wereld.


Een nieuwe editie van de beurs is ingepland. Het contact met bezoekers staat daarbij voorop

'Offline' contact

In 2022 is er weer een fysieke Fiets en Wandelbeurs volgens het beproefde concept. Persoonlijk 'offline' contact tussen exposant en bezoeker staat uiteraard voorop. Daar is juist in deze tijd behoefte aan, zo blijkt uit de reacties. We brengen in Jaarbeurs Utrecht weer een mix van commerciële aanbieders, lezingen en workshops en info-markten waar ervaren fietsers en wandelaars onafhankelijk advies geven.

E-bike Xperience

Ook zullen we in 2022 weer de combinatie aangaan met E-bike Xperience, hét event in Nederland voor het testen van elektrische fietsen en speedpedelecs. Hicle Events organiseert deze editie van de Xperience, waardoor we de beide events nog beter op elkaar kunnen afstemmen.

De toegevoegde waarde van deze combinatie heeft zich de afgelopen jaren bewezen. Veel Fiets en Wandelbeurs-bezoekers nemen een kijkje 'bij de buren' en zijn geïnteresseerd in elektrische fietsen. Aan de andere kant kunnen de bezoekers van de E-bike Xperience bij de Fiets en Wandelbeurs terecht voor routes, accommodaties, bestemmingen voor fietsvakanties en accessoires als fietstassen en gps-toestellen.

Natuurlijk verwelkomen we u in 2022 graag als exposant op de beursvloer!