Supereditie in 2023

Met in totaal 26.594 bezoekers hebben de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience een uitermate succesvolle editie achter de rug. Fietsen en wandelen zijn populairder dan ooit, was de conclusie na drie mooie beursdagen.

Na drie jaar afwezigheid vanwege corona, bleken de events weer helemaal terug te zijn. Veel fietsers en wandelaars stonden te trappelen om weer een editie mee te maken. Dat resulteerde in drukke gangpaden en exposanten die geen tijd hadden om pauze te nemen vanwege het spervuur aan vragen dat op hen werd afgevuurd.

Ook de Djoser stand werd bijna bestormd door bezoekers

Bestemmingen, stands met outdoormaterialen, de info-markten waar vrijwilligers advies gaven: ze werden zonder uitzondering goed bezocht. Ook viel het exposanten op dat er behoorlijk wat ‘nieuwkomers’ op de events afkwamen, mensen die nog nooit op fiets- en wandelvakantie waren geweest.

Beeld van de Duitsland stand op de Fiets en Wandelbeurs

Themaland Duitsland

Met grote schermen presenteerde themaland Duitsland zich op de Fiets en Wandelbeurs. Het hele weekend stond Duitsland extra in de schijnwerpers. In de Duitsland-stand kon je met een VR-bril over de mooiste natuurgebieden bij onze oosterburen vliegen. Verder waren er drie dagen lang lezingen over fietsen en wandelen in een aparte Duitsland Zaal.

Video

Bekijk de impressie van de 2023-editie.


Foto-impressie 2023

Klik op een van onderstaande foto's voor een groter formaat - vervolgens kunt u doorklikken naar andere foto's.