Verover de Vlaamse markt met E-bike Challenge!

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, het enige grootschalige e-bike-testevent in België voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

Groot potentieel

De verkoop van elektrische fietsen in België blijft alsmaar stijgen. Bijna de helft van de totale fietsverkopen is inmiddels elektrisch. En het potentieel is groot, want 55% van degenen die nog geen e-bike hebben, overweegt er een te kopen. De ­bezitter verjongt en gebruikt de e-bike meer voor verplaatsingen van en naar werk. Dat kan niet los worden gezien van het ingevoerde mobiliteitsbudget en de fietsvergoeding, die de consument fiscale voordelen opleveren. E-bike Challenge is het ideale platform om deze doelgroep te bereiken. 

Editie 2020

De vierde editie in 2020 was met 36 aanwezige merken opnieuw een groot succes. 16.605 consumenten bezochten E-bike Challenge in combinatie met Fiets en Wandelbeurs en klim- en bergsportbeurs Mount Expo. Fietsfabrikanten ­presenteerden hun nieuwste modellen reguliere e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, waarmee het publiek op drie verschillende testparcoursen maar liefst 13.997 testritten maakte.

Wanneer?

De vijfde editie is op 18 en 19 februari 2023 in Flanders Expo Gent.

Geopend van 10:00 - 17:00 uur.