Volop in beweging

Fietsen, wandelen, outdoor! Wij weten er wel raad mee. Met events, vakantie-aanbod, blogs en advies. Onze passie delen we graag met onze bezoekers en professionals op het gebied van fietsen en wandelen. Graag zetten we ons in voor het stimuleren van actieve vakanties in binnen- en buitenland.

 

Update Covid-19

Het zijn roerige tijden. De ontwikkelingen rond de coronamaatregelen volgen elkaar snel op. Wij houden die scherp in de gaten en volgen de richtlijnen van de overheden in Nederland en België.

Duidelijk is wel dat de Fiets en Wandelbeurs, E-bike Challenge en Mount Expo 2021, in welke vorm dan ook, zullen doorgaan. Dit conform de opgelegde maatregelen door de overheden. Daarbij staat de veiligheid van medewerkers, exposanten, bezoekers en vrijwilligers altijd voorop.

De interesse in fietsen en wandelen is sinds de coronacrisis alleen maar toegenomen. Het is een veilige, gezonde én duurzame vorm van reizen en recreëren. Er is een grote vraag naar vakanties ‘dichtbij’: in eigen land en andere Europese landen. Deze situatie biedt kansen aan onze exposanten. Meer dan ooit hebben fietsen en wandelen de toekomst!

We wensen onze relaties veel sterkte toe en hebben graag weer ‘offline’ contact als de omstandigheden dit toelaten.

Vragen? Mail ons via: info@fietsenwandelbeurs.com.

Meer weten over de actuele situatie in Jaarbeurs Utrecht en Flanders Expo in Gent?

Kijk op:
Jaarbeurs.nl
Flanders Expo.

FWB logo 200px

De Fiets en Wandelbeurzen markeren het begin van een nieuw wandel- en fietsseizoen in Nederland en België. Meer dan 850 exposanten uit de toerisme-, outdoor- en fietsindustrie nemen deel. Ze komen in contact met ongeveer 45.000 enthousiaste acieve recreatieve wandelaars en fietsers.

 

E-bike Challenge logo 200px

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speedpedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die te presenteren. Dát is E-bike Challenge, de enige grootschalige e-bike-testevents in Vlaanderen en Minneapolis, Verenigde Staten, voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.

 

logo Mount Expo 200px

Bezoekers komen naar Mount Expo om het nieuwste materiaal te bekijken, outdooruitrusting aan te schaffen, of zijn op zoek naar een actieve bergvakantie die helemaal bij hen past.

 

mount expo foto: kbf

 

IBTC logo

 

 

The International Bicycle Tourism Conference (IBTC)

Op donderdag 27 februari 2020 vond de eerste editie plaats van de International Bicycle Tourism Conference (IBTC), hét event voor professionals op het gebied van fietstoerisme.

Fietstoerisme neemt een vlucht, maar wat wil de fietser? En hoe kun je hierop inspelen? Op de IBTC kwamen interessante voorbeelden aan bod over de internationale ontwikkelingen op dit gebied. 

De IBTC is een bron van informatie, uitwisseling en inspiratie. Voor 2021 is een nieuwe editie ingepland, locatie is wederom Jaarbeurs Urecht.  

 

Hicle Holidays

Een nieuw initiatief van Hicle; een site met het actuele vakantie-aanbod voor de fietser en wandelaar. Juist in ‘coronatijd’ staan veilige en duurzame vormen van recreatie volop in de schijnwerpers. Nog even geduld: de site is nog ‘under construction’.